Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en opereren ook 's avonds en in het weekend

Onze werkwijze


De conceptfase

In de conceptfase is er veel communicatie met de klant. Op basis van een gesprek en briefing worden er een aantal ontwerpen gemaakt die worden voorgelegd aan de klant. Wijzigingen worden doorgevoerd in het ontwerp tot de klant helemaal tevreden is. Als het ontwerp er perfect uit ziet dan kunnen we gaan bouwen!

Website ontwikkeling

Tijdens het bouwproces wordt het ontwerp omgezet in een werkende website. Het CMS wordt opgezet en de content wordt in de database opgeslagen. Dit gebeurt allemaal op onze "Developing" server zodat uw oude website niet offline gezet hoeft te worden. Kleine wijzigingen in het ontwerp kunnen uiteraard nog gedaan worden.

Website oplevering

Als ook het bouwproces met succes is afgerond wordt de website live gezet. Ook na de oplevering kunt u beroep op ons doen voor onderhoud en dergelijke.

Webdesign

Geen webbureau ontwerpt websites mooier dan Civico. Wij gooien de nieuwste trends los op uw ontwerpen en gaan per pixel te werk om voor u een prachtige website te maken.

Webdesign

Webdeveloping

Webdeveloping staat voor het coderen van de website. Voor het bouwen van een website is een sterke code nodig die zorgt dat uw website overal ter wereld optimaal blijft draaien.

Webdesign

Huisstijldesign

Elk bedrijf heeft uitstraling nodig. Een mooi logo, een representatieve flyer en een visitekaart die autoriteit uitstraalt. U kunt bij ons rekenen op een mooie uitvoering

Webdesign

Standaard pakketten

civico_basispakket

Basis Pakket

Uniek ontwerp
CMS
Contactformulier

€ 885,- excl. btw
civico_normaalpakket

Normaal Pakket

Uniek ontwerp
Zoekbalk
CMS
Contactformulier
Flash

€ 1065,- excl. btw
civico_pluspakket

Plus Pakket

Uniek ontwerp
Zoeksysteem
CMS
Contactformulier
Flash
Aanmelden Google

€ 1245,- excl. btw

Wij gebruiken